Bomboane fondant cu ciocolata si visine

DSCN9821

De 8 Martie, daca va mai amintiti, am facut un tort vezi link tort caramel cu alune ornat cu fondant de casa vezi link Fondant de casa din pasta de zahar. Pentru ca atunci mi-a ramas fondant, l-am invelit in folie alimentara si l-am pus in frigider pentru a-l putea folosi cu alta ocazie. Astazi am dat peste el si cum mai am destule visine din visinata, m-am gandit sa fac niste bomboane fondant imbracate cu ciocolata, practic am avut de cumparat doar niste ciocolata menaj. Nu prea e de munca la aceste bomboane, ceea ce e un lucru bun.

DSCN9819

Se topeste ciocolata menaj in bain-marie, se pune putin ulei pentru a da luciu bomboanelor si putina apa. Se ia cate o bucatica de fondnat in care se pune cate o visina si se fac bilute.

DSCN9820

Ele se rostogolesc cu ajutorul unei lingurite in ciocolata topita si se aseaza pe o farfurie, dupa care se lasa sa se raceasca.

DSCN9824

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>