Pastai cu carnati

DSCN9710

Pe cat de simpla, pe atat de gustoasa si daca facem exceptie de carnati, si sanatoasa!

In cateva cuvinte si minute reteta e ca si gata editata si respectiv preparata, nici nu a fost nevoie sa fac vreo poza, cu exceptia imaginii de mai sus, pentru ca trebuia sa va arat si voua ce-a iesit.

Si nici nu e necesar acum sa scriu ce si de cate ingrediente veti avea nevoie pentru a prepara aceasta bunatate! Liber la cantitati! 🙂

Ce bine ar fi ca toate retetele sa fie asa de simple! 😉

Intr-o tigaie aruncati un pumn de ceapa taiata marunt si 2 catei de usturoi sfaramati sa se balaceasca si sa se caleasca in niscavai unt. Rosiile, dragutele de ele trebuie sa le supuneti la o opareala, pentru ca pielita lor nu prea ne place in mancare, asa ca jos cu ea. Apoi le maruntiti bine si le trimiteti si pe ele la balaceala din tigaie. Pastailor le facem o mica tunsoare la capete, ca nici la ele nu ne place ceva, coditele lor trebuie sa dispara. Bineinteles ca si dumnealor tot in tigaie trebuie sa ajunga, asa ca le faceti un avant daca altfel nu vor si asa intregi cum sunt. Si ca sa nu se perpeleasca prea tare, turnati repejor niste apa, dar nu multa ci cat sa acopere tot neamul lor din tigaie.

Condimentele, carnatii feliute, patrunjelul si mararul daca le aveti, vor echilibra nebunia, veselia si aromele din vas. Lasatile acolo pana se inmoaie toate de la atata balaceala si cand oboseala le da tarcoale dati-le la racorit. Noua ne place mai zemoasa, voi puteti s-o faceti mai vanjaosa cu putina faina.

Si gata, aventura din bucatarie va fi cu happy- end si la voi asa cum a fost si a mine! 🙂

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>